3 d’abril del 2015

Amb l’hivern experimentem i aprenem

Aquest hivern hem fet un munt d’activitats i tots junts em après un munt de coses.

Amb l’hivern arriba el fred i la millor manera d’aprendre aquest concepte és experimentar-lo amb les nostres pròpies mans.

La classe de les Tortugues marines han pintat amb glaçons de colors. Buff que freds què estan!
però poc a poc es van desfent i deixen anar la pintura per gaudir pintant. Què divertit!



La classe de les Balenes de l’oceà, ha anat una miqueta més enllà. Han fet els seus propis glaçons. Després de formular la pregunta: què passa si fiquem aigua dintre del congelador?
Amb embuts i ampolles han omplert glaçoneres i tots junts han anat a la cuina per ficar-les dintre del congelador.



Al endemà han tornat a la cuina per veure que li havia passat a l’aigua. Al congelador fa molt de fred i l’aigua s’havia congelat!! Perfecte per fer unes safates d’experimentació i jugar amb els glaçons i els animals que viuen al pol J


La neu i el color blanc predominen a l’hivern.

Els més petits, les Estrelles de mar, experimenten amb farina blanca, descobrint amb les seves manetes una nova textura.



Les Tortugues marines pinten amb iogurt. Posen els seus  sentits per experimentar: el gust, el tacte i l’olfacte. Mmm aquesta pintura està molt bona!!


La classe de les Balenes de l’oceà ha creat neu mesclant farina amb escuma, creant una nova textura que els a permet experimentar i desenvolupar la psicomotricitat fina i la coordinació òcul-manual jugant amb pots i tapes.



I mireu quin paisatge de hivern hem fet entre totes les Balenes amb cotó, bastonets i molta imaginació!! Som un artistes!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada